اگر قصد راه اندازی شرکت در ترکیه را دارید، باید نسبت به مراحل انجام آن و مقدماتی که در این خصوص وجود دارد، به درستی آگاهی پیدا کرده و سپس اقدامات لازم را انجام دهید. در واقع اگر شما به درستی در خصوص مراحل راه اندازی شرکت در کشور ترکیه، اطلاعات نداشته باشید، آغاز ثبت شرکت در ترکیه و بهره برداری از آن، با مشکلاتی همراه خواهد بود.
در ادامه با ما همراه باشید تا در این باره بیشتر بدانیم.
مراحل راه اندازی شرکت در ترکیه
مراحل راه اندازی شرکت در ترکیه به شرح زیر هستند:
1. دریافت شماره مالیات
برای دریافت شماره مالیات ، باید به اداره مالیات بروید. می توانید به هر اداره مالیاتی بروید. البته توصیه می شود که برای آن که کار شما به شکلی راحت تر و سریع تر صورت بگیرد، با یک فرد حرفه ای به اداره مالیات بروید، بهتر است.
2. شناسایی محل
مرحله دوم شناسایی مکان شرکت شما است. در ترکیه برای هر نوع شرکتی به یک آدرس حقوقی نیاز است. بنابراین باید پیش از هر چیزی نسبت به این موضوع بررسی های لازم را انجام داده و تصمیم گیری داشته باشید.
3. انتخاب نوع شرکت
انواع شرکت عبارتند از؛ شرکت سهامی، شرکت با مسئولیت محدود ، شرکت مسئولین مشترک ، شرکت جمعی و شرکت تعاونی. بسته به نوع فعالیت و تصمیم گیری که برای حوزه کاری شرکت خود گرفته اید، هر یک از این انواع را انتخاب خواهید کرد. شما می توانید و البته توصیه می شود که پیش از شروع به انجام این مراحل و انتخاب نوع شرکت، با یک مشاور حرفه ای در این خصوص، مشورت داشته باشید.
4. شروع به کار با شرکت حسابداری
اگر شریک تجاری خود را در ترکیه انتخاب می کنید، اولین قدم دادن وکالت از طرف شما به شرکت است. بنابراین، شرکت حسابداری می تواند مراحل تأسیس را شروع کند.
5. ثبت مجدد شرکت و دفاتر شرکت در دفتر اسناد رسمی
دو یا سه روز پس از ثبت شرکت ، ثبت نام کامل می شود. حسابدار شما مدارک را از دفتر ثبت شرکت می گیرد و در دفتر اسناد رسمی با شما ملاقات می کند.
6. افتتاح حساب بانکی
در ترکیه اگر یک سهامدار شرکت خارجی باشد و مدیر ترکیه ای وجود نداشته باشد، برخی از بانک ها اوراق اقامت را از سهامدار درخواست می کنند.
7. آشنایی با فضای تجاری ترکیه
پس از تأسیس شرکت خود در هر ماه ، شما باید کارهای معمول خود را انجام دهید؛ بنابراین باید از حسابدار خود امور تجاری را یاد بگیرید.
سخن پایانی
برای راه اندازی شرکت در ترکیه باید اطلاعات خود در این زمینه را کاملا بهبود بخشیده و تحقیقات کامل و گسترده ای به عمل بیاورید. در نظر داشته باشید که ثبت شرکت در ترکیه و شروع به اداره یک کسب و کار جدید، امری بسیار جدی و نیازمند تسلط بر تمامی جوانب آن است و توصیه می کنیم که حتما پیش از شروع به کار مشاوره های حرفه ای در این خصوص داشته باشید.